dinsdag 15 mei 2012

Nieuw woord (15)






In Soest begon de victorie, meer precies in de Stoorveldonderzoekskliniek van Henny Solleveld. Bij psychodontologie komt het er in het kort op neer dat de gêïmpacteerde (niet goed doorgebroken) verstandskies in de bovenkaak kan leiden tot suïcidale gedachten of daden. De oplossing is dus even eenvoudig als doelmatig: ga naar je tandarts -tegenwoordig kaakchirurg- en laat die M3 verwijderen. Goede Raad van fysiotherapeut Henny: bewaar de bevrijde 8 (jargon voor verstandskies) in bevroren gedestilleerd water want in Japan kunnen ze er t.z.t. stamcellen uithalen tegen levensbedreigende ziektes. Kanker zeg maar.
Het bezoeken van deze site raad ik sterk af. De pseudowetenschappelijke stellingen buitelen er van onwaarschijnlijkheid over elkaar.
Sinds jaar en dag ging dezezelfde Solleveld als een horzel tekeer tegen (mijn) patienten die met onbegrepen klachten het hele medisch circuit hadden doorlopen en teneinderaad via verjaarsfeestjes of goedbedoelende tantes bij deze tovenaar terecht kwamen.
Steevast stelde hij door mystieke / mysterieuze stoorveldmetingen vast dat de arme client aan amalgaamintoxicatie leed. Hij bedoelde wrsch. kwikvergiftiging, maar "even meten" kun je dat helemaal niet! Rooien die dentitie à 500 € of vervangen van alle vullingen à 5000 € was zijn devies. De grote Solleveld gaf ook gelijk een  adresje van een bevriend tandheelkundige in Brugge (België) mee; hij wist dat een béétje echte tandarts genuanceerder dacht en daar niet aan zou beginnen.
Van fysio werd hij groot-managementhouder van grootse commerciële probeersels. De wereld wil bedrogen worden en trapt er met open ogen in.
Gisteren haalde hij weer eens  ruimschoots de wereldpers in de Gooi- en Eemlander:                                                                                                                     Henny's Sportsinjurylaboratorium had onderzoek afgerond: Robin van Persie  was indertijd erg vaak geblesseerd; hij liet zijn verstandskiezen verwijderen en is nu blijvend topfit. Wat er niet bij staat is dat de bijgelovige voetballer zich ook met paardenplacenta's liet behandelen, en daar komt die superconditie natuurlijk vandaan. Europees voetbalkampioenschap onder handbereik!!

PS. : ook acuut hartfalen en de daarop intredende dood van jonge voetballers komt wrsch. door ontstoken verstandkiezen!!


Dit is hem: 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten